Excuses Bayern aan Robben

De clubleiding van Bayern München heeft woensdag Arjen Robben excuses aangeboden. Robben werd tijdens de wedstrijd uitgefloten door eigen fans, omdat Robben slechts een paar dagen na de wedstrijd tegen Chelsea (waar hij een penalty miste), niet vóór maar juist tegen zijn club speelde. Bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge vind dat dat geen reden is om voor ook maar iemand een speler uit te fluiten.

Robben was na de wedstrijd niet te spreken, maar zowel Bert van Marwijk als aanvoerder Mark van Bommel vonden het schandalig. Maar ook veel fans van Bayern hebben mails gestuurd naar Rummenigge, die namens hen de excuses aan Robben overbracht. „Het is de stijl van Bayern en zijn fans om degene die op de grond ligt de hand te reiken en omhoog te helpen. Precies zoals een groot deel van de 33.000 toeschouwers met bemoedigende spreekkoren voor Robben gedaan heeft.”

Robben heeft zich vrijdag weer aangesloten bij Oranje na 5 dagen vrijaf te hebben gehad. Volgens Bert van Marwijk heeft Robben in de Champions League finale helemaal niet zo slecht gespeeld, en hij wil dus ook door met Robben in de voorbereiding naar het EK.

Nog een reden voor het advies van van Marwijk is dat Robben mentaal het beste heelt als hij in het team rondlo0pt: “Die jongens weten hoe ze sfeer moeten maken. Ze maken over alles grappen, en vaak werkt dat nog het beste.”

Post to Twitter


Tags: , ,

Categorie: Algemeen nieuws

Reageer

Designed by: Soccer Blogger. Sponsored by: Article directory, webdesign berlin, fernstudium.