Trainingskamp in Lausanne relaxed van start

24 van de 27 internationals zijn al in Lausanne voor het trainingskamp dat dient als voorbereiding op het EK.áArjen Robben moet vanwege de finale van de Champions League nog bij Bayern blijven, Ibrahim Afellay speelt de Spaanse bekerfinale voor hij zich bij de rest voegt en Stijn Schaars speelt ook een bekerfinale, maar dan in Portugal.

Dit weekend zijn de kinderen en vrouwen/vriendinnen nog in Lausanne, maar die zullen maandag weg moeten. Bert van Marwijk, die gisteren 60 jaar werd (Felicitaties namens de redactie) heeft dit weekend een rustig programma opgesteld.

Er werd onder andere een wedstrijdje oud-jong gespeeld met de kinderen van de spelers. Tot groot vermaak van de voetbalvrouwen wonnen de kids met 5-0. De toekomst van het Nederlands voetbal is dus alvast veiliggesteld!áShaqueel van Persie, Damian van der Vaart, Jessey Sneijder en Ruben van Bommel waren de uitblinkers bij het ‘kleine Oranje’.

Alleen Stekelenburg doet niet overal mee. Hij is net hersteld van een schouderblessure en volgt een aangepast programma om fit te zijn voor het EK.áTim Krul en Michel Vorm moesten de doelen van het oefenpartijtje zaterdag verdedigen. Waarschijnlijk zal ÚÚn van deze keepers dinsdag in het doel staan tegen Bayern, zodat Maarten Stekelenburg zijn herstel zonder risico kan doorlopen.

De enige persoon die niet al te blij zal zijn geweest met het bezoek van de aanhang was de terreinknecht. Die zag namelijk Yolanthe Sneijder zijn strakke veld betredenámet flinke naaldhakken…

Vanaf maandag, als de kinderen en voetbalvrouwen weer áterug naar hun woonplaatsen gaan, gaat de intensiteit van de training omhoog. Maandag zal Oranje twee keer trainen en dinsdag is de wedstrijd tegen Bayern, dus de topsporters mogen flink aan de bak. Oranje zal in de voorbereiding nog wedstrijden spelen tegenáBulgarije (26 mei), Slowakije (30 mei) en Noord-Ierland (2 juni).

Post to Twitter


Tags: , , ,

Categorie: Algemeen nieuws, featured, Oefeninterlands

Reageer

Designed by: Soccer Blogger. Sponsored by: Article directory, webdesign berlin, fernstudium.