Poolse speler kan EK vergeten

De middenvelder Slawomir Peszko zal geen deel uitmaken van de selectie van Polen deze zomer. De bondscoach Franciszek Smuda heeft dit bekend gemaakt.

Peszko werd samen met Marcin Wasilewski (verdediger van Anderlecht) opgepakt na een avondje stappen in Keulen. Wasilewski is al snel weer vrijgelaten, maar Peszko bleef vastzitten. Aanleiding voor de arrestatie is eeen aanvaring met de taxichauffeur. De politie moest tussenbeide komen en Peszko kon zijn roes uitslapen op het bureau.

De bondscoach heeft laten weten razend te zijn. Hij wil naar het politiebureau in Keulen gaan en nakijken of alles wat de Duitse pers heeft geschreven waar is. Als dat zo is, kan Peszko het EK vergeten. De bondscoach: “Ik wil geen dronkaards in mijn ploeg. Ze hebben mijn vakantie verpest.”

Peszko werd ook beboet door zijn eigen club, FC Köln, en mocht niet meespelen tegen Mainz. Peszko laat het er niet bij zitten en heeft een advocaat ingeschakeld, omdat “allerlei geruchten en beweringen de ronde doen die gewoon niet kloppen”, zoals hij tegen de Keulse krant ‘Express’ zei.

Post to Twitter


Tags: , , ,

Categorie: featured

Reageer

Designed by: Soccer Blogger. Sponsored by: Article directory, webdesign berlin, fernstudium.